Onze dienst

Boek nu de leukste auto voor de mooiste dag.

Wil je een leuke trouwauto boeken, of die leuke oldtimer voor een dagje weg? Dat kan makkelijk via deze website. Per kalenderdag zie je de prijs die voor die dag geldt.

Voor bruiloften adviseer ik eerst om je wensen even af te stemmen. Misschien wil je wel gebruik maken van het comfort arrangement, waarbij je de auto een avond van te voren ophaalt en de ochtend erna pas weer terugbrengt.  Of dat mogelijk is, hangt er vanaf of de agenda de dag voor of na nog vrij is.

Via onderstaande kalender kun je rechtstreeks boeken en betalen.  Geef bij de opmerkingen je specifieke wensen door die je met mij hebt afgesproken. Nadat je je de data hebt ingevuld en op reserveringsaanvraag indienen hebt geklikt, opent meteen de betaalmodule met daarin het bedrag van de boeking. Pas als je betaald hebt, is de reservering bevestigd. Omdat OldtimerRijen onderdeel is van Jan-Paul.com Consultancy, zul je deze naam aantreffen bij de betaalmodule en op je rekeningafschrift. De borg betaal je op de dag zelf en betaal ik na afloop van de verhuur terug.

Belangrijke opmerking: Het rijden van rally’s of puzzelritten of vergelijkbare evenementen waarbij snelheid, tijd of voertuigbeheersing van belang zijn, is zonder toestemming vooraf van Oldtimer Rijen niet toegestaan. Dit staat ook in de algemene voorwaarden. Een normale puzzelrit zonder deze elementen is geen enkel probleem. Dus wil je deelnemen aan bijvoorbeeld de Rotaryrally? Overleg dit eerst. 

Neem contact op

Whatsapp 06-47098127


Nu boeken